Fleurop

Fleurop Interflora Nederland is al ruim 90 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. Wij zijn één van de 1200 bloemisten in Nederland die aangesloten zijn bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 40.000 verdeeld over ruim 140 landen! Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten. Als Fleurop bloemist bieden wij u daarom ook extra kwaliteit en service.

 

Waarom Fleurop?

  • Landelijk en wereldwijd netwerk van bloemisten.
    Via Fleurop kunt u over de hele wereld bloemen laten bezorgen, in maar liefst 140 landen! Per jaar bezorgen wij 25 miljoen boeketten wereldwijd, waarvan anderhalf miljoen in Nederland. In Nederland heeft Fleurop landelijke dekking.
  • Symbool voor kwaliteit.
  • In Nederland herkent u de aangesloten bloemist aan het Fleuropvignet met de Mercury-man. Dit vignet is het symbool voor de betere bloemenspeciaalzaak. Fleurop geeft 100% garantie op de uitvoering van opdrachten.
  • Onze bloemisten kopen de bloemen dagelijks vers in. Bij aflevering geven wij u dan ook een 7 dagen versheidgarantie.
  • Snelle en betrouwbare bezorgservice.
    Bij bestelling voor 12.00 uur wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen).
  • Combicadeau mogelijk: uw bloemengroet kunt u nóg leuker maken met bijvoorbeeld een vaas, prosecco, chocolade of een knuffel uit de Fleurop Cadeaushop.

 

Geschiedenis van Fleurop

In 1908 werd in Duitsland het idee voor de bloemenverzendservice van Fleurop geboren. Nederland volgde redelijk snel in 1921. In 1927 werd Fleurop in nog drie Europese landen geïntroduceerd, te weten: Belgie, Oostenrijk en Zwitserland. Fleurop is in deze vijf Europese landen nog altijd bekend onder de naam Fleurop. In 1946 ging Fleurop internationaal door samen te werken met diverse organisaties. Hierdoor werd levering in Groot-Brittannië, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en Japan mogelijk. In deze landen is Fleurop beter bekend onder de naam Interflora.

Contact

Adres: Heiveldstraat 123, 6466 AJ Kerkrade
Telefoon: 045-5414532
Fax: 045-5430287
Email: info@bloemsierkunst-tamara.nl
Website: