BruidswerkEen bruidswerk maken doe ik met veel passie en is heel persoonlijk werk. Bruidswerk moet echt op maat gemaakt worden en aangepast worden aan de persoon. Het is belangrijk om het bruidspaar van te voren te zien en te weten welk type de bruid is. Een foto van de bruidsjurk zien is ook heel belangrijk, zo kan er voor gezorgd worden, dat alles mooi op elkaar afgestemd is.

Ik zie een bruidsboeket als de finishing touch van de bruid. Het is als het ware een opvallend plantaardig juweel dat de persoonlijkheid van de bruid accentueert.

Bruidswerk staat in het teken van liefde en moet dus ook met veel liefde worden gemaakt,

Bruidswerk kan nog zo veel meer zijn dan een bruidsboeket. Denk aan de versiering voor de auto of ander voertuig, de kerk, de bruidskindjes en corsages. Wij zorgen dat alles helemaal in de stijl van het bruidspaar is. De kleuren worden aangepast zodat alles een prachtig geheel is.

Bruidswerk hoeft niet altijd duur te zijn wij hebben bruidsboeketten in diverse prijsklassen en in vele verschillende stijlen, geheel op maat gemaakt.

Willen jullie graag uitgebreide informatie bel dan voor een afspraak zodat ik alle tijd voor jullie heb en al jullie vragen kan beantwoorden. Op basis van vele foto’s kunnen jullie beslist een keuze maken, die afgestemd wordt op jullie wensen.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Wij helpen jullie graag bij het verwezenlijken van jullie droomdag.

 

Contact

Adres: Heiveldstraat 123, 6466 AJ Kerkrade
Telefoon: 045-5414532
Email: info@bloemsierkunst-tamara.nl
Website: